Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Έκκληση για βοήθεια στην Γεωργία

http://www.indiegogo.com/projects/34489


Ένα θαύμα περιμένει να σώσει τη ζωή της η @Geo_Papz κι αυτό το θαύμα μπορούμε εμείς να το κάνουμε να συμβεί!
 
Τον Σεπτέμβρη του 2007, ύστερα από μία σοβαρή πτώση από τις σκάλες, η Γεωργία ήρθε αντιμέτωπη με σημαντικές κινητικές δυσκολίες και στα δύο της χέρια, ακολούθησε απώλεια της ισορροπίας, σύγχιση στην ομιλία, δυσκολία στη κατάποση και δυσκαμψία στα πόδια της.. Ενώ η υγεία της κατέρρεε, οι γιατροί δε κατέληγαν σε συγκεκριμένη διάγνωση. Για τα επόμενα 2 χρόνια, συνεχίζει να επισκέπτεται γιατρούς σε Ελλάδα, Ιταλία και Γερμανία χωρίς όμως αποτέλεσμα. Απ' την επίσκεψή της στην Αμερική, έφυγε με τη διάγνωση "πιθανής" Αμυοτροφικής Πλευρικής Σκλήρυνσης (ALS), επιστρέφοντας στην Ελλάδα χωρίς ελπίδα σωτηρίας.. Μέσα από μεγάλη προσωπικής της έρευνα, συνέδεσε τα συμπτώματά της με τη Νόσο του Lyme, την οποία επιβεβαίωσαν πως βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο και οι μετέπειτα στοχευμένες πλέον εξετάσεις και εξειδικευμένοι γιατροί. 
 
Έχοντας ήδη δοκιμάσει αντιβιωτικά κάθε είδους (ενδοφλέβια, ενδομυικά κ.α), φυσιοθεραπείες και διάφορα συμπληρώματα, τον Αύγουστο του 2011 ξεκινά στην Ινδία πειραματικη θεραπεία με εμβρυικα βλαστοκύτταρα. Ήδη απ' τους πρώτους δύο μήνες παραμονής της εκεί φάνηκε κάποια βελτίωση! Στόχος έγινε η σταθεροποίηση της κατάστασής της, ώστε να προχωρήσει και στη βελτίωση αυτής. Ήδη μες το 2012 έχει επισκεφθεί την Ινδία άλλες δύο φορές, παραμένοντας εκεί συνολικά 7 μήνες. Η υγεία της έχει αρχίσει να σταθεροποιείται, όμως το πρόβλημα στην ισορροπία δείχνει να χειροτερεύει..
 
Η Γεωργία ζητά βοήθεια, να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, εως ότου βρεθεί επιτέλους η κατάλληλη για εκείνη θεραπεία!
 
Η κατάστασή της δεν της επιτρέπει αυτά τα χρόνια να εργάζεται και τα τεράστια έξοδα που προέκυψαν για την αντιμετώπιση της νόσου, έχουν φέρει πια όλη την οικογένεια σε οικονομικό αδιέξοδο..
 
Κάποιοι από εμάς της συμπαραστέκονται ήδη απ' το 2011 και συνεχίζουν! Η Γεωργία ζητά τη δική μας ανθρώπινη βοήθεια και συμμετοχή στο θαύμα της που είναι βέβαιη πως θα συμβεί!
 
Η μόνη της επιλογή προς το παρόν, εφόσον δεν έχει βρεθεί εναλλακτική, είναι η συνέχιση της θεραπείας στην Ινδία και το κόστος υπολογίζεται πάνω απο $20,000. 
Και το μικρότερο δυνατό ποσό απ' όλους μας είναι σημαντικό!
 
Επισκεφθείτε το blog της για να διαβάσετε την ιστορία της γραμμένη απ' την ίδια, αλλά και να κατευθυνθείτε στη διεύθυνση της συνεισφοράς σας! Μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία!

Περισσότερα εδώ: http://www.indiegogo.com/projects/34489

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου