Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Με αποδείξεις Εβραίος ο νέος Πάπας και η επαλήθευση της προφητείας του γέροντα Παϊσιου

Στην παραπάνω φωτογραφία διακρίνεται ο νέος Πάπας Φραγκίσκος (Χορχε Μάριο Μπεργκόλιο) στην συναγωγή του Buenos Aires να ανάβει την επτάφωτη λυχνία (menorah). Η φλογα ειναι απολυτως ευδιακριτη στην ιδια υψηλης αναλυσης φωτογραφια, και οπως γνωριζουμε την επταφωτη λυχνια αναβουν μονο Εβραιοι, αφου πρεπει να λενε και την αντιστοιχη ιουδαϊκη προσευχη κατα το άναμά της!

Εδω μπορειτε να δειτε και το βιντεο απο την αντιστοιχη εκδηλωση:
http://www.youtube.com/watch?v=BkeaWNH2kCE&fe η οποια δεν ειναι αλλη απο την Χανουκα!

Τι ειναι η Χανουκα?

Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η νίκη των εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς (και η σφαγή των Ελλήνων που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη).

Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο του ραβίνου Ahron Lopiansky, με τον τίτλο "Timepieces". Αναφέρεται στην μάχη Ελληνισμού-ιουδαϊσμού, υπό την οπτική ενός ραβίνου. Βρίσκεται γραμμένο στα αγγλικά στην εβραϊκή ιστοσελίδα Aish.com (και συγκεκριμένα στην σελίδα http://www.aish.com/h/c/b/48970041.html) όπου ταξινομούταν στην κατηγορία «Εορτολόγιο» (Holidays) και συγκεκριμένα στην ιουδαϊκή εορτή Χανουκά, κατά την οποία οι εβραίοι σύμφωνα με το βιβλίο των Μακκαβαίων, νίκησαν τα στρατεύματα του Επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς και κατέσφαξαν τους Έλληνες που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη.


Τι ειχαν πει οι ευλογημενοι γεροντες για τον πάπα?

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός:


"Ο χαλασμός θάρθη από τυφλό και κασσιδιάρη."

Τυφλός = μύωπας
Κασσιδιάρης = καραφλός

"
Τον πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία" (του γενικου χαλασμού)

Γέροντας Παϊσιος: 

Δημήτριος: Γέροντα, ο ηγετης αυτος του πολεμου θα ειναι Εβραιος?

Γ. Παϊσιος: Ναι, Εβραιος θα ειναι. Θα συνεργαστει πολυ και ο πάπας, γιατι ολα τα παιδια του διαβολου θα τα θεωρει δικα του και τους υποδεικνυει να ακολουθουν τον αντιχριστο.

2 σχόλια:

  1. Συγγνωμη αδελφε δεν καταλαβα πως προκυπτει η επαληθευση της προφητειας του γεροντος Παισιου, με βαση το αποσπασμα λεει πως ο αρχηγος του πολεμου θα ειναι εβραιος, οχι ο παπας, σωστα καταλαβα;
    Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις απο ποιο βιβλιο πηρες το αποσπασμα για να διαβασω ολη την συνομιλια;
    Ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το απόσπασμα είναι από το Σκεύος Εκλογής, σελίδες 222 και 223.

      Διαγραφή