Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΤΟ 666 ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ



ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ 666,ΕΠΙΣΗΣ 80 ΧΡΟΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΤΟ 666,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΤΟ 666 ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ.ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ

Ο Jose Luis de Jesus Miranda ή αλλιώς Jesucristo Hombre (στα αγγλικά: the man Christ Jesus που σημαίνει «ο άνθρωπος Χριστός Ιησούς», γεννήθηκε το 1946, στο ΠόρτοΡίκο.kai ισχυρίζεται, οτι «φωτίστηκε» και κατάλαβε ότι είναι η «δεύτερη ενσάρκωση του Χριστού».

Έχει δηλώσει ότι είναι πολύ ανώτερος από τον Ιησού Χριστό. Ένας λόγος είναι ότι ο Ιησούς δίδασκε με παραβολές ενώ αυτός διδάσκει κατευθείαν «την αλήθεια».

Το πρωτότυπο για τον de Jesus, είναι ότι ισχυρίζεται ότι ταυτόχρονα είναι και ο... Αντίχριστος!

Μάλιστα, έχει κάνει και τατουάζ με το 666 στο μπράτσο του(!) κάτι που - όπως είναι φυσικό- προκάλεσε συναγερμό στις τάξεις των «παραδοσιακών» χριστιανών στις ΗΠΑ.

Ο ισχυρισμός του είναι, ότι ο Αντίχριστος «δεν είναι κακός», όπως νομίζουν οι πολλοί, αλλά είναι ο «2ος Χριστός»...

Ένας άλλος λόγος που προβάλει το 666, (οι οπαδοί του κάνουν κι αυτοί τατουάζ με το 666), είναι για να απορρίψουν επιτέλους οι άνθρωποι τον Ιησού το Ναζωραίο και να δεχθούν εκείνον...

Διδάσκει επίσης ότι δεν υπάρχει πλέον αμαρτία, ούτε διάβολος.

Το μότο της ομάδας είναι SSS (που μοιάζει με six six six, 666) "Salvo Sempre Salvo" το οποίο σημαίνει «σώθηκα - για πάντα - σώθηκα».

Η εκκλησία που ίδρυσε, η "Creciendo en Gracia», που σημαίνει «αυξάνοντας στην χάρη», έχει οπαδούς κυρίως από χώρες της Νοτίου Αμερκής. Λέγεται ότι υπάρχουν περισσότερες από 300 εκκλησίες του De Jesus σε 30 χώρες.

Αν και οι περισσότεροι οπαδοί του είναι φτωχοί, εκείνος ζει μέσα στον πλούτο, φορώντας πανάκριβα ROLEX, λέγοντάς τους ότι ο Θεός αγαπάει αυτόν που δίνει λεφτα.

Επικοινωνεί με τις ομάδες μέσω Ιντερνετ και προβάλλεται συνεχώς τελευταία από περίπου 287 ραδιοφωνικά προγράμματα αλλά και από την τηλεόραση, ενώ έχει και ο ίδιος δικό του ισπανόφωνο κανάλι.

Ο de Jesus πιστεύει ότι μία ημέρα θα γίνει ο Πρόεδρος όλου του κόσμου, ενώ οι οπαδοί του τον φωνάζουν «Πατέρα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου