Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Μουσουλμανική λαίλαπα και εξαναγκαστική βία ΒΙΝΤΕΟ-Πήγαν την "νύφη" στο γάμο… σηκωτή

Μουσουλμανική λαίλαπα και εξαναγκαστική βία

ΒΙΝΤΕΟ-Πήγαν την "νύφη" στο γάμο… σηκωτή

ΒΙΝΤΕΟ-Πήγαν την νύφη στο γάμο… σηκωτή
ΒΙΝΤΕΟ-Πήγαν την νύφη στο γάμο… σηκωτή
Η νύφη που έχει απαχθεί πριν από λίγο από το σπίτι της, ουρλιάζει και φωνάζει, κλωτσάει κι αντιστέκεται αλλά οι συγγενείς του γαμπρού είναι αποφασισμένοι να τελέσουν τον γάμο.
Το βίντεο από το Καζακστάν, που κάνει τον γύρο του κόσμου, έχει τον τίτλο «Κλέβοντας τη νύφη» και δείχνει μια νέα κοπέλα στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου να αντιστέκεται στους απαγωγείς της, που προφανώς είναι συγγενείς του γαμπρού.
Οι φωνές της χάνονται από την έντονη μουσική που έχουν βάλει στη διαπασών για να γιορτάσουν το γεγονός και οι άντρες τελικά την σηκώνουν και την οδηγούν με τη βία στο σπίτι του άντρα.
Η νέα κοπέλα κλαίει με αναφιλητά αλλά ο γάμος με τη βία δεν αποτελεί παράδοξο για το Καζακστάν. Αν ένας άντρας θέλει μια γυναίκα δεν έχει παρά να την απαγάγει και να την παντρευτεί.
Ίσως περάσουν μέρες μέχρι να τελεστεί ο γάμος αλλά μέχρι τότε, η κοπέλα θα παραμείνει  φυλακισμένη στο σπίτι του μελλοντικού της συζύγου.
Σπάνια οι απαγωγείς έρχονται αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη καθώς οι συγγενείς της νύφης δέχονται να την  παραδώσουν  αφού εισπράξουν ένα «σεβαστό» ποσό.
Δείτε το βίντεο
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2792041/kidnapped-dragged-forced-wedding-bride-screams-bundled-car-home-new-husband-wedding-music-plays-background.html?ito=embedded

http://www.enikos.gr/international/270257,BINTEO-Phgan_thn_nyfh_sto_gamo_shkwth.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου